Kdor je moder, vzame življenje tako, kot je, in le včasih sanja o tem, kakšno naj bo.
Pearl S. Buck

SVETOVANJE

Svetovanje ob razvezi zakonske zveze ali razpadu zunajzakonske skupnosti

Svetovanje je namenjeno posameznikom ali parom, ki razmišljajo o partnerski ločitvi oziroma o razvezi zakonske zveze ali pa so že v ločitvenem procesu. Namen svetovanja je posameznikom ali parom podati uporabne informacije glede mogočih postopkov, seznaniti z mogočimi oblikami pomoči za odrasle in otroke ter informiranje o celotnem postopku razveze zakonske zveze ali razpadom partnerske zveze.

Soočanje z razpadom partnerske zveze ali zakonske zveze je lahko zelo boleče za vse družinske člane. Gre za zelo težko in kompleksno situacijo, ki vpliva na funkcionalnost delovanja posameznika in celotnega družinskega sistema, saj ima številne čustvene socialne in ekonomske posledice za partnerja, otroke in širšo družino. Nabor različnih informacij glede mogočih postopkov in oblik pomoči, lahko olajša ali razreši marsikatere težave, ki se pojavljajo skozi proces partnerske ločitve. Otroci so v tem procesu najbolj ranljivi, zato je pomembno, da jih starši čim bolj obvarujejo pred morebitnimi stiskami.

MOŽNO ONLINE SVETOVANJE

UVODNO SREČANJE JE BREZPLAČNO.

Za termin uvodnega srečanja se dogovorite preko kontaktnega obrazca ali preko e-maila janja.lamberger@mediacija-psihoterapija.si
Uvodno srečanje je informativne in spoznavne narave.

1 Step 1
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right